Urządzenia do sous vide służą do przygotowywania potraw w oparciu o innowacyjną technikę obróbki termicznej. Jest to metoda próżniowa, opierająca się na długim gotowaniu potraw w szczelnie zamkniętych workach próżniowych, w niskich temperaturach. Dzięki tej nowoczesnej metodzie, smak i jakość potraw są szczególne i wyjątkowe. Technika chętnie wykorzystywana przez szefów kuchni o światowej renomie
STALGAST
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST
SODA PLUS
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO
STALGAST
Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW
HENDI
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI
HENDI
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI
HENDI
PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH HENDI 230V
CAS
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)
CAS