Pomysły na biznes - Fit & Slim Drink Point

Masz pytania? Potrzebujesz konsultacji, projektu obiektu gastronomicznego? Skontaktuj się z nami!
e-mail: biuro@lodo.pl lub tel. 56 476 15 15

Pomysły na biznes - Fit & Slim Drink Point

 

1. Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie punktu gastronomicznego możliwe już od ok. 6m²;

2. Produkcja w oparciu o gotowe produkty;

3. Wymagana toaleta oraz szatnia dla personelu;

4. Wymagana wentylacja mechaniczna nawiewno-wywiewna;

5. W pomieszczeniach pracy stałej (praca trwająca powyżej 4 godzin) konieczny dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;

6. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej na poziomie lub powyżej poziomu gruntu;

7. Niespełnienie któregokolwiek wymogu (pkt. 5 i 6) skutkuje obowiązkiem wystąpienia o odstępstwo do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.

Fit & Slim Drink Point

 

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.006 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl