Pomysły na biznes
Masz pytania? Potrzebujesz konsultacji, projektu obiektu gastronomicznego? Skontaktuj się z nami!
e-mail: biuro@lodo.pl lub tel. 661 043 043
Poniższe projekty zostały przygotowane z myślą o Klientach, którzy planują rozpocząć działalność gastronomiczną i poszukują praktycznych porad dotyczących uruchomienia lokalu. Całe zaproponowane wyposażenie zawarte jest w ofercie naszego partnera Stalgast - wyprodukowane w zdecydowanej większości w fabryce Stalgast w Radomiu bądź pochodzące z importu.
Poradnik zawiera zestawienie przykładowych projektów dla konkretnego typu gastronomii oraz dobrane do tego projektu konkretne wyposażenie – ilość i rodzaj urządzeń o właściwej wydajności (termiczne, chłodnicze, obróbki mechanicznej, zmywarki), odpowiednio dobrane i zwymiarowane meble gastronomiczne ze stali nierdzewnej. Do każdego lokalu dobrane są także akcesoria czyli wyposażenie w drobny sprzęt kuchenny, stołowy i bankietowy. W materiale znajdziecie także Państwo odpowiedzi na pytania: jaka jest potrzebna powierzchnia, jakie niezbędne - wymagane pomieszczenia, jaka powinna być proporcja powierzchni między salą a zapleczem oraz szacunkowe koszty na wyposażenie zaplecza gastronomicznego.
Masz pytania? Potrzebujesz konsultacji, projektu obiektu gastronomicznego? Skontaktuj się z nami!
e-mail: biuro@lodo.pl lub tel. 661 043 043
Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone
Czas generowania: 0.312 sek
Projekt: www.8k.com.pl
Wykonanie: www.kotnis.pl
Notice: Undefined index: cookie in /home/users/lodo/public_html/footer.php on line 111