Pomysły na biznes - Food Truck

Masz pytania? Potrzebujesz konsultacji, projektu obiektu gastronomicznego? Skontaktuj się z nami!
e-mail: biuro@lodo.pl lub tel. 56 476 15 15

Pomysły na biznes - Food Truck
 

1. Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie zaplecza możliwe już od ok. 6m²;

2. Produkcja dań w oparciu o półprodukty i gotowe produkty;

3. Wymagany aneks porządkowy i szafka odzieżowa dla personelu;

4. Wymagana odciąg miejscowy nad większymi źródłami ciepła (gyros, płyta grill, frytownica);

5. Wymagane doprowadzenie wody (lub ze zbiornika) oraz odprowadzenie ścieków (lub odpływ do zbiornika);

6. Lokalizacja dowolna z możliwością korzystania w pobliżu z toalety przez personel.

Food Truck

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.005 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl