STALGAST

Nr kat. 691100

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

Cena katalogowa: 1 280,00 zł netto

Oszczędzasz 256,00 zł netto

Cena z rabatem: 1 024,00 zł netto

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 1 333,01 zł brutto

1 259,52 zł brutto

Negocjuj cenę

Podstawową zaletą gotowania sous vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego (około 10% ) niż podczas gotowania tradycyjnego ( około 20 % ). Poprzez próżniowe zapakowanie surowców możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia. Dzięki ochronnemu opakowaniu, surowiec jest bardziej chroniony przed powietrzem i innymi negatywnymi czynnikami co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.
 
 
PRZY ZAKUPIE URZĄDZENIA DO GOTOWANIA SOUS VIDE NALEŻY PAMIETAĆ O WORKACH PRÓŻNIOWYCH I
 
PAKOWARCE KOMOROWEJ LUB LISTWOWEJ
 
 
 
Parametry:
  • Waga - M: 1.9 kg
  • Wysokość - H: 325 mm
  • Głębokość - D: 115 mm
  • Szerokość - W: 145 mm
  • Napięcie - U: 230 V
  • Zasilanie: prąd
  • Moc elektryczna: 1.4 kW
Opis:
  • idealny do gotowania w kąpieli wodnej przy dokładnie kontrolowanej temperaturze
  • grzałka: 1,4 kW
  • zapewnia stabilność temperatury w zakresie -0,1°C do +0,2°C
  • posiada regulację temperatury co 0,1°C
  • duży wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu
  • wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody
  • do mocowania w pojemnikach o różnych wymiarach

Produkty powiązane

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.04 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl