Urządzenia do sous vide służą do przygotowywania potraw w oparciu o innowacyjną technikę obróbki termicznej. Jest to metoda próżniowa, opierająca się na długim gotowaniu potraw w szczelnie zamkniętych workach próżniowych, w niskich temperaturach. Dzięki tej nowoczesnej metodzie, smak i jakość potraw są szczególne i wyjątkowe. Technika chętnie wykorzystywana przez szefów kuchni o światowej renomie

rozwiń

Sortowanie:
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

STALGAST

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

Podstawową zaletą gotowania sous vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego (około 10% ) niż podczas gotowania tradycyjnego ( około 20 % ). Poprzez próżniowe zapakowanie surowców możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia. Dzięki ochronnemu opakowaniu, surowiec jest bardziej chroniony przed powietrzem i innymi negatywnymi czynnikami co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.  

1 345,00 zł netto

1 076,00 zł netto

1 323,48 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

SODA PLUS

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

    Kompaktowy, przenośny cyrkulator zanurzeniowy Sous Vide. Wykonany z solidnej stali nierdzewnej, posiada czytelny wyświetlacz LCD, alarm detekcji niskiego poziomu wody, precyzyjna kontrole temperatury oraz timer 0-99 godz. Urzadzenie można zainstalować do prawie kazdego pojemnika lub zbiornika, który ma zaokrąglone lub płaskie krawędzie. Idealny do gotowania potraw w kąpieli wodnej z obiegiem wody przy dokładnie kontrolowanej temperaturze.     - czytelny wyświetlacz LCD - regulacja temperatury co 0,1 °C - wmontowana pompka umozliwia równomierna cyrku

1 737,00 zł netto

1 650,15 zł netto

2 029,68 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nowość
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE 56L  230 V moc 2000W  137x215x(H)361 mm

HENDI

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE 56L 230 V moc 2000W 137x215x(H)361 mm

Opis: Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE umożliwia wykorzystanie innowacyjnej metody gotowania żywności w niskiej temperaturze z użyciem woreczków próżniowych Metoda ta pozwala zachować walory smakowe i wartości odżywcze gotowanych produktów, a także ich tekstury Timer i precyzyjny system kontroli temperatury sprawiają, ten cyrkulator jest niezwykle prosty w obsłudze Umożliwia gotowanie żywności bez bezpośredniego kontaktu z wodą – w specjalnych woreczkach próżniowych, co wpływa na wzm

4 099,00 zł netto

3 771,08 zł netto

4 638,43 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobó

1 849,00 zł netto

1 719,57 zł netto

2 115,07 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW

STALGAST

Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW

12 miesięcy gwarancji   Opis produktu: ustawienia temperatury i dokładność wyświetlanej wartości 0.1°C / 0.1°F zakres ustawienia czasu pracy 00:01 - 99:59 zakres ustawień temperatury 5°C - 95°C / 41°F - 203°F wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody cyfrowy panel sterowania pokrywa z uszczelką kran spustowy do opróżniania wody duża pojemność dostosowana do potrzeb profesjonalnych kuchni gastronomicznych Temperatura max. : 99 °C Zasilanie : prąd Napięcie - U : 230 V Szerokość - W : 620 mm Głębokość - D : 360 mm Wysokość - H : 300 mm Wag

2 050,00 zł netto

1 640,00 zł netto

2 017,20 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie. Stała nis

1 389,00 zł netto

1 291,77 zł netto

1 588,88 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec do gotowania w niskich temperaturach, HENDI, 230V/1200W, 495x690x(H)413mm

HENDI

Piec do gotowania w niskich temperaturach, HENDI, 230V/1200W, 495x690x(H)413mm

12 MIESIĘCY GWARANCJI   Rewelacyjny piec do gotowania w niskich temperaturach marki Hendi. Urządzenie powinno znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia.Cechy produktu: – Wykonany ze stali nierdzewnej– Do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą bardzo dokładnie ustawianego i kontrolowanego procesu– Z sondą temperatury, osobna regulacja ustawień sondy– Uchwyty na bokach– Łatwe do czyszczenia uszczelki drzwi– Komora pieca ogrzewana z 4 stron, równomierne rozprowadzanie ciepła w komorze– Oszczędność energii dzięki dodatkowej izolacji&ndash

5 599,00 zł netto

5 151,08 zł netto

6 335,83 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-20 Urządzenie CSV-20 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

2 532,00 zł netto

2 278,80 zł netto

2 802,92 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-26 Urządzenie CSV-26 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

2 787,00 zł netto

2 508,30 zł netto

3 085,21 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 5  Sammic  30 l lub GN 1/1 (H) 200 mm

SAMMIC

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 5 Sammic 30 l lub GN 1/1 (H) 200 mm

Opis urządzenia: Dzięki solidnej konstrukcji i obudowie wykonanej ze stali nierdzewnej o dużej grubości znajduje zastosowanie w profesjonalnej gastronomii Obudowa panelu sterowania i uchwyt z poliamidu wzmacnianego włóknem szklanym (modele SmartVide 5 i 7) albo ze stali nierdzewnej (SmartVide 9) Precyzyjny system kontroli temperatury pozwala na uzyskanie powtarzalnych rezultatów gotowania, przy jednoczesnym zachowaniu jakości produktu, poprawiając również jego smak i teksturę Umożliwia gotowanie potraw w woreczku próżniowym bez kontaktu gotowanej żywności z wodą, co korzystnie wpływa na wzmocnienie aromatu, niweluje utr

4 229,00 zł netto

3 890,68 zł netto

4 785,54 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 7 Sammic 2 kW  124x140x360 mm

SAMMIC

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 7 Sammic 2 kW 124x140x360 mm

Opis urządzenia: Dzięki solidnej konstrukcji i obudowie wykonanej ze stali nierdzewnej o dużej grubości znajduje zastosowanie w profesjonalnej gastronomii Obudowa panelu sterowania i uchwyt z poliamidu wzmacnianego włóknem szklanym (modele SmartVide 5 i 7) albo ze stali nierdzewnej (SmartVide 9) Precyzyjny system kontroli temperatury pozwala na uzyskanie powtarzalnych rezultatów gotowania, przy jednoczesnym zachowaniu jakości produktu, poprawiając również jego smak i teksturę Umożliwia gotowanie potraw w woreczku próżniowym bez kontaktu gotowanej żywności z wodą, co korzystnie wpływa na wzmocnienie aromatu, niweluje utratę jej masy o

5 359,00 zł netto

4 930,28 zł netto

6 064,24 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 9  Sammic 2 kW  124x140x360 mm

SAMMIC

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 9 Sammic 2 kW 124x140x360 mm

Opis urządzenia: Cyrkulatory SmartVide marki Sammic to innowacyjne urządzenia umożliwiające przygotowywanie żywności metodą sous vide Dzięki solidnej konstrukcji wykonanej ze stali nierdzewnej znajdują idealne zastosowanie w profesjonalnej gastronomii Precyzyjny system kontroli temperatury pozwala na uzyskanie powtarzalnych rezultatów gotowania, przy zachowaniu walorów smakowych, wartości odżywczych oraz jakości i odpowiedniej tekstury produktu Specjalna metoda gotowania potraw w woreczkach próżniowych bez kontaktu gotowanej żywności z wodą korzystnie wpływa na wzmocnienie aromatu, niweluje utratę jej masy oraz pozwala na użyc

6 759,00 zł netto

6 218,28 zł netto

7 648,48 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.026 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl