STALGAST

Nr kat. 721570

KOTLECIARKA/ STEKER MASZYNKA DO ROZBIJANIA MIĘSA STALGAST

Cena katalogowa: 4 375,00 zł netto

Oszczędzasz 875,00 zł netto

Cena z rabatem: 3 500,00 zł netto

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 4 221,36 zł brutto

4 305,00 zł brutto

Negocjuj cenę

12 MIESIĘCY GWARANCJI, PRODUKT POLSKI

 

Korzyści z używania kotleciarki:

 

  • szybkość i komfort – skraca proces przygotowania wszystkich rodzajów i gatunków mięsa (bez kości)
  • wydajność – umożliwia łatwe przygotowanie dużej liczby porcji mięsa przeznaczonego na kotlety, bitki, filety czy steki, w praktyce eliminując ubytki masy (w porównaniu z klasyczną metodą rozbijania mięsa)
  • powtarzalność – zawsze równomiernie, bezbłędnie nacina i delikatnie rozgniata płaty mięsa
  • jakość – mięso po zastosowaniu stekera zachowa swoje aromaty, będzie bardziej  soczyste i łatwiejsze w przygotowaniu podczas procesu formowania oraz obróbki cieplnej
  • higiena – dzięki przemyślanej konstrukcji osłony mechanizmu tnącego oraz łatwości demontażu elementów sprzętu nie ma problemów z utrzymaniem stekera oraz jego otoczenia w czystości
 

Opis produktu:

  • polecana do restauracji, sklepów mięsnych, barów typu kebab itp.
  • przeznaczona do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na kotlety, bitki, filety, steki
  • wydajność do 420 kotletów/godz.
  • wielkość otworu wsadowego 158x23 mm
  • antypoślizgowe nóżki
  • przystawka nacinająca w standardzie
  • Wysokość - H: 500 mm
  • Głębokość - D: 310 mm
  • Szerokość - W: 500 mm
  • Waga - M: 20 kg
  • Napięcie - U: 230 V
  • Moc elektryczna: 0.37 kW
  • Przystosowanie do pracy ciągłej: Tak

Produkty powiązane

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.402 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl